fbpx

Våra tjänster

WeRseniors tjänsteutbud utvecklas ständigt. Idag erbjuder vi exempelvis:

Hushållstjänster som städning, flyttstädning, trädgårdsarbete, läxhjälp, barnpassning, personligt stöd, matlagning mm. 

Hantverkartjänster som elektriker, rörläggare, målning och tapetsering, mur- och snickeriarbeten, fastighetsskötsel och energikontroll.

Du är alltid välkommen med frågor om fler tjänster. Vi fixar det mesta.

Vi riktar oss främst till kunder i Stockholmsområdet.

Gör en förfrågan om du vill veta mer eller beställa tjänster. Här kan du också ange önskemål om andra tjänster än de vi nämnt här.

Säkerhet och god arbetsmiljö är viktigt för oss. Vi står för kvalitet, nöjda kunder och medarbetare. Alla våra medverkande seniorer är införstådda med vad ett uppdrag för oss innebär, och våra värderingar om yrkesetik och kundbemötande. Självfallet har vi ansvarsförsäkringar om något skulle hända.

Städning och flyttstädning

Visst känns det skönt att komma hem till ett nystädat hem? Vi hjälper gärna till veckovis eller när du så önskar. Eller varför inte unna dig en rejäl storstädning av ditt hem, garage eller soprum? Ska du flytta? Då är det mycket som ska ske på en gång. Kontakta oss så hjälper vi till!

Trädgårdsarbete

Din tomt och din trädgård behöver skötas året om. På våren behövs en rejäl uppstädning av tomten och kanske måste växterna få hjälp att utvecklas bättre med lite gödsling. Träd och buskar måste beskäras. Rabatter och andra planteringar måste ses över med jämna mellanrum för att se prunkande ut. Gräsmattan behöver vård och klippas. Säsongen avslutas med att löven ska krattas bort och trädgården behöver förberedas inför vintervilan. Kontakta oss, gärna i god tid så vi kan hjälpa till.

Barnpassning, eller läxhjälp

Behöver barnen läxhjälp eller passning? Barnens skolgång är kanske den viktigaste investering vi föräldrar gör. Men det är lätt hänt ett barn hamnar efter i något ämne eller tappar lusten för lärandet. Då kan det behövas extra hjälp av en vuxen för att det ska kännas roligt. Vi hjälper gärna ditt barn med kunskapsträningen! Kommer barnen hem innan du är hemma? Då kan det vara skönt med en vuxen som tar hand om dem i några timmar. Kontakta oss, så försöker vi matcha dina behov.

Elektriker, VVS eller energikontroll

Förr eller senare behövs el- och VVS installationer ses över och förändras. Vi utför såväl enklare som kvalificerade arbeten, samt energikontroll med värmekamera. Kontakta oss och diskutera dina behov.

Hantverkare

Har du funderat på att måla om eller tapetsera? Vi kan hjälpa dig att få det riktigt fint och mysigt därhemma! Vi utför snickeritjänster såväl inomhus som utomhus. Allt från enklare snickerier till kvalificerade. Kanske är det dags att få upp den där hyllan, som du funderat på att sätta upp, eller annat smått. Kontakta oss, vi fixar det mesta.

Personligt stöd

Vill du, eller någon i din närhet ha hjälp med olika vardagssysslor? Allt från att gå och handla, tvätthjälp, matlagning, eller andra sysslor. Eller kanske bara lite allmänt stöd och sällskap? Då kan det vara skönt att anlita en senior från oss för personligt stöd. Hos oss får du en erfaren person som du lär känna och hela tiden har kontakten med.