Våra tjänster

WeRseniors står för kvalitet med nöjda kunder och medarbetare

Vårt tjänsteutbud utvecklas ständigt allt efter våra kunders önskemål och de kompetenser våra medverkande seniorer kan erbjuda. Idag erbjuder vi exempelvis:

Hushållstjänster som städning, flyttstädning, trädgårdsarbete, läxhjälp, barnpassning. 

Hantverkartjänster som elektriker, rörläggare, målning och tapetsering, mur- och snickeriarbeten.

Detta är några exempel. Du är välkommen med frågor om andra liknande tjänster.

Vi riktar oss främst till privatkunder på Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Bromma, Vällingby, Hässelby, Solna och Sundbyberg.

Beställ tjänster via kontaktformuläret. Där kan du också ange önskemål om andra tjänster eller områden än de vi nämnt här.

 Vill du bli en av våra seniorer går du enklast in på kontaktformuläret. Ange dina yrkeskompetenser och var du vill arbeta. Därefter kontaktar vi dig för en djupintervju och bedömning.

Säkerhet och god arbetsmiljö är viktigt för oss. Alla våra medverkande seniorer är införstådda med vad ett uppdrag för oss innebär, och våra värderingar om yrkesetik och kundbemötande. Självfallet har vi ansvarsförsäkringar om något skulle hända.

Hjälp med städning eller flyttstädning?

Visst känns det skönt att komma hem till ett nystädat hem? Vi hjälper gärna till veckovis eller i den frekvens du önskar. Eller varför inte unna dig en rejäl storstädning av ditt hem, garage eller soprum? Ska du flytta? Där är det mycket som ska ske på en gång. Och fullt fokus vill man ju ägna den nya bostaden. Kontakta oss så fixar vi flyttstädningen!

Trädgården behöver vårdas året om.

Din tomt och din trädgård är i behov av vård nästan hela året om. På våren behövs en rejäl uppstädning av tomten och kanske måste växterna få hjälp att utvecklas bättre med lite gödsling. Träd och buskar måste beskäras. Rabatter och andra planteringar måste ses över med jämna mellanrum för att se prunkande ut. Gräsmattan behöver vård och klippas. Säsongen avslutas med att löven ska krattas bort och trädgården behöver förberedas inför vintervilan. Kontakta oss, gärna i god tid så vi kan hjälpa till.

Behöver barnen läxhjälp eller passning?

Behöver barnen läxhjälp eller passning? Barnens skolgång är kanske den viktigaste investering vi föräldrar gör. Men det är lätt hänt ett barn hamnar efter i något ämne eller tappar lusten för lärandet. Då kan det behövas extra hjälp av en vuxen för att det ska kännas roligt. Det man tränar på, blir man bra i. Kontakta oss så hjälper vi ditt barn med kunskapsträningen! Dina barn kanske kommer hem innan du är hemma. Då kan det vara skönt med en vuxen som tar hand om dina barn några timmar. Kontakta oss, så försöker vi matcha dina behov.

Hjälp med elektriker eller rörläggare

Det händer mycket saker i ditt hem och som tarvar en förändring. Vi utför såväl enklare el- och VVS-arbeten, som riktigt kvalificerade uppgifter. Kontakta oss och diskutera dina behov. Så ska vi göra allt för att du ska bli nöjd.

Hjälp med målning och tapetsering?

Har du funderat på att måla om eller tapetsera? Ta en kontakt med oss och så vi kan hjälpa dig att få det riktigt fint och mysigt därhemma!

Anlita en senior som snickare- ute eller inne

Snickeritjänster såväl inomhus som utomhus. Vi kan utföra såväl enklare- som kvalificerade snickerier. Ta kontakt redan idag, så ska vi fortast möjligt kan komma och ta en diskussion med dig om vad det är du vill ha hjälp med!